onsdag 19 februari 2014

Äggkavalkad

Då blir det en ägg-kavalkad från mig den här gången. Det får nog bli stopp på nya motiv nu, ska ju tillverka flera utav varje sort också.

Kommer att ha en del ägg till försäljning i butik också. Ska bli himla kul :) att se hur det går...

Jag gör mycket olika motiv, dels för att jag tycker det är så roligt, och det är den största orsaken till alla olika ägg. Sen vill jag försöka göra så det ska passa till olika personer, gamla som unga, och jag hoppas alltid att någon ska hitta sin favorit...

Är ni beredda nu, för här kommer de:


Ägg med kycklingar, klassiskt påskmotiv tycker jag, och söta små kycklingar.


Svart-vita ägg, både grafiska mönster och blommönster, och tjusiga damer


Det här kan man väl kalla för köksägg... lite köksrutor.


Vintage-ägg, kan jag väl kalla det här för... eller nåt?


Ett påskägg till lite mindre pojkar, med den goa Emil

Det är väldans svårt att fota äggen, för de vill inte alls som jag vill. De rullar åt alla håll och kanter... Här har jag ställt dem i en underdel till ett stående ägg, bara för att de inte ville som jag ville... :)


Ytterligare ett ägg till små pojkar. Det är inte helt lätt att hitta motiv till pojkar, det finns mycket mer att välja på till små flickor.


Här är ett typiskt flick-ägg. Och fler flickägg finns det, men det har ni ju sett i de förra inläggen. Både riktigt rosa, och prinsess-ägg.


Ett sånt här kan man väl ge till vem som helst egentligen... Blommor är ju alltid vackert.

 Det här sista blir till lite större pojkar, lite tuffare... Har gjort ett med en döskalle på också, men det är inte riktigt klart ännu.

Är det så att någon vill beställa ägg, så går det alldeles utmärkt. Men passa på ganska snart. Ibland kan äggen ta slut hos leverantören, och det är inte så kul.

Vill ni veta priser eller göra en beställning, så maila mig på atelje_blommelund@hotmail.com

Förra året gjorde jag också ägg, och de finns ju kvar här på bloggen att kika på, så är det något ni vill komplettera med, sen förra året kan det också gå bra, bara att fråga.

Och som sagt, så finns det mer ägg i tidigare inlägg.

Kram

Marie

måndag 10 februari 2014

Äggröra

Äggproduktionen är för tillfället hög, hemma hos oss. Det ligger ägg både till höger och vänster, och tvättstugan är som vanligt utsatt för all denna äggproduktion.
Så tvättat har vi inte gjort på en månad :)) Jag går omkring, omsvept med en filt, för jag har inga rena kläder att ta på mig...

Nä, det var väl ingen som trodde på det. Men det som är sanning är att jag har ingenstans att vika tvätten, för det finns inga lediga ytor, att hållas på. Så nu har äggen tillfälligt flyttat ut i hallen, medan jag irrar omkring inne i tvättstugan och letar efter än det ena än det andra. För jag som är ganska noggrann av mig i vanliga fall, är precis tvärtom när jag skapar.

Det är fullständigt kaos, och ni som har följt mig har ju sett någon bild någon gång, på hur det ser ut. Man kan ju undra hur det kan bli några ägg över huvud taget, när det ser ut som det gör. Men som sagt... mycket tid går åt till att leta rätt på saker, som jag slängt omkring mig.

Ja det är rent ut sagt en riktig äggröra :))



I ett försök till att skapa reda, så hittade jag den här burken, och placerade Rosenäggen i. Det blev dekorativt också, men det var inte tanken från början...



Nu har jag rullat ihop Band och spetsar, och de ligger fint i en skål. Men jag lovar att det bara är tillfälligt. Om ett par dagar kommer det att vara lika rörigt igen.

Det här ägget har i alla fall blivit till där inne :)


Jag har gjort väldigt många olika sorters ägg, men tyvärr inte hunnit fota dem. Det ska man ju också göra...
Hittade helt plötsligt en ask också, som fick genomgå en förändring... Och den kan jag nu ha mina armband i. Det finns några sådana också, som ska förvaras någonstans.

Däremellan har jag hunnit med ett besök ute hos Violan. Och därifrån åker man sällan tomhänt. Den här raringen fick följa med därifrån... :))


Och klicka hem grejer från Kathrine på Fågel Blå, är inte heller svårt... Det här fina parasollet visade hon på IG, så då hann jag med den här gången :). Tycker det är jättefint, och det passar så bra på min hängare ihop med det andra parasollet. Nu har jag några stycken sådana, så nu är jag en samlare på det området också. Hihi...

Ja, det var väl allt för den här gången. Nästa gång blir det mer ägg. Både för barn och vuxna... Jag bara tillverkar fler och fler... Kan inte sluta.

Behöver nog hjälp för att ta mig ur det här tillståndet :))

Kram
Marie

måndag 3 februari 2014

Äggproduktion


Nu har det varit en rejäl äggproduktion den här helgen. Och här nedan ser ni några av resultaten.. Fick inte med riktigt alla, pga något fel vid överföringen av bilder, så jag får väl visa resten vid ett annat tillfälle.

Det är väl inte så mycket att skriva om egentligen, utan det blir bara bilderna den här gången...
Kan ju bara säga att det är så himla roligt med det här äggandet. Ont i ryggen får jag förstås, men det känner jag inte förrän efteråt :)








Hoppas ni har det bra allihop

Kram
Marie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails