torsdag 6 september 2007

Några detaljer i den pyttelilla hallen....

Nycklar behövs ju också, vi använder inte alla de här, men det är speciellt en som vi använder nästan dagligen. Jag säger inte vilken.....men den går till garaget!!! Tro´t eller ej!!!

5 kommentarer:

En Doft Av Danmark sa...

Ja ja...jag är nog som du Marie, för nycklarna vill jag oxå ha hi hi. Den till garaget kan du få behålla, resten tar jag.....
Kram igen och igen
Dorthe

Uppe på vinden sa...

Visst är dessa nycklar vackra! Vi har ett par såna inne i huset, ner till källaren bla. Önskar dig en skön lördag! Kram!

marie sa...

Oj vad spännande med en ny blogg! kul med en tjej från sina hemtrakter. Känner mycket väl till Pirjo som är så duktig, kanske känner dig med! Ha det så bra!

Nostalgi och romantik sa...

Hej tjejer!
Dorthe
Om du visste vad jag har i mitt garage, så kanske du hellre hade velat ha den nyckeln...det är massor med skrot där, bilen har aldrig nååågonsin fått plats därinne.
Uppe på vinden
Kul att du tittar in på min blogg.
Jag har faktiskt varit inne på din sida också, och smygkikat, men inte lämnat någon kommentar, fy vad jag skäms nu....
Jag lovar bot och bättring.
Marie
Har även varit inne på din sida och tittat, och inte heller lämnat någon kommentar, skäms igen... Tittat var väl i underkant. Dreglat var väl en bättre beskrivning....
Du har så otrooligt mycket fint, så man får gåshud.
Jag bor inte i K-holm. Jag bor i Norrköping, men jag brukar åka dit ibland, så jag tror inte vi känner varandra...ännu. Hoppas vi lär känna varandra mer genom det här. Och jag är jätteglad att du tittat in på min blogg och jag hoppas vi hörs av igen.
Kram
Marie

Nostalgi och romantik sa...

Hoppas det är ok om jag länkar till er....
Marie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails