söndag 16 oktober 2011

Tanten i garaget

Jaha, det var den helgen det... Fort som sjutton gick det. Och sen ska/vill man ju hinna med så mycket som möjligt.

Den här helgen kan jag berätta att jag tillbringat mycket av tiden i garaget :) Vad sjutton gör man i ett garage i timtal?
Jo det är ju så att när hösten kommer, så ska alla trädgårdsmöbler krukor och annat som man har i trädgården, plockas in. Och var ska det vara? Jo i garaget! För man har väl inte bilen där????

Och där är det av någon konstig anledning alltid så fullt, så man knappt kommer in. Då måste man förstås göra något åt det. Och nu var det dags.

Maken och jag har kört två omgångar, till tippen, med allsköns bråte. Oooh så skönt det känns:)) Nu kan vi till och med dansa inne i garaget. Det ni!
Och det är egentligen nu, som man borde rensa en omgång till. Men nu är jag så trött i kroppen, efter att ha använt en hel del muskler som "vilat" ett tag... så det får vänta lite :)

Så mycket pysslande har det inte blivit i helgen, men den här bok-boxen har jag gjort. Riktigt roligt var det...

Och så mycket fotande har det inte heller blivit, så därför får ni se flera bilder av samma sak :) ur några olika vinklar...


En liten anteckningsbok fick åka med på ett hörn också. Annars har jag inte så mycket mer att visa just nu. För tiden, som ni vet, går åt till pysslandet för Julmarknaden hos Violan.


Julmarknaden går av stapeln den 12-13 november, så nu är det inte många veckor kvar. Ni har väl sett annonsen uppe i högra hörnet...


Jättekul om ni kommer!


Sen vill jag skicka en hälsning till Renate också! Kan ju inte kommentera hos dig, eftersom du inte har någon blogg. Tack så jättemycket för dina alltid lika snälla och trevliga kommentarer! Och jag hoppas att det ordnar sig så du kan komma till Julmarknaden.


Kram


Marie

32 kommentarer:

linnea-maria sa...

Åh vilket fint pyssel du har gjort! Jag har också varit i garaget i helgen, men jag har gjort andra saker ;)
Ha en fin början på veckan som kommer /Therese

Ewa`s Galleri sa...

Visst 'är det en härlig känsla när man städat och varit till återvinningen, känslan när det är undanplockat
Jättefint pyssel
Ha en skön kväll

Vitspets sa...

Jätte fint pyssel du har gjort. Kram Karina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Städa garaget står det i min almanacka, men jag flyttar fram det från vecka till vecka. Men det är ju så otroligt skönt när det väl blir gjort, tippen lär det bli här också med något lass. Jättefin boklåda, dom där är så bra till förvaring av smågrejer.
Kramar
AnnaMaria

bakom berget sa...

Jaså garagerensning! Man undrar lite när det man ställer in i garaget som är "bra att ha", förvandlas till skräp? Visst är det lite konstigt.
Jo jag kan tänka mig att det pysslas för fullt nu inför marknaden. Vi tar med oss Violan bort en vecka nu, så att hon är riktigt utvilad när det är dags:-)
Ha en jättefin kommande vecka nu! Kram Åsa.

Nyanser av vitt sa...

Vilken tant :O)Ja här är det också full produktion inför marknaden. Jag har också gjort anteckningsböcker och lite annat smått och gott. Så fin din bokgömma blev vännen.
Kram Agneta

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vi har börjat lite halvhjärtat att röja i vårt förråd...inte går det lika fort som helgerna gör=)

Så mycket fint du har pysslat, jag gillar både bokboxen och anteckningsboken.

Ha det så gott!
Kram,
Regina

Mys och hemtrevnad sa...

här behövs med röjas...fattar inte vad skit man samlar på sig...kramis semlan

Anna sa...

Ja, visst känns det SKÖNT efter såna röj!!
Vi har ett utrymme i källaren där vi slänger in sånt som ska till tippen...börjar bli fullt och dags för rensning nu...
Kram Anna

Fågel Blå sa...

Vilken fin bokbox så fin!!!
Du är så otroligt duktig!
Ha en fin vecka!
Kramar Kathrine

katha´s kortmakeri sa...

Åh du är duktig du! Borde oxå röja i mitt garage men där är det just nu slakthus nu när jakt säsongen pågår för fullt. Håller tummarna för att växterna klarar ett tag till i växthuset. Vi ses på marknaden!
Kram
Katha

Elzie sa...

Vad härligt att få lite ordning i garaget. Kan meddela dig att i det här huset står just gubbens bil i garaget!! Jo,men min får stå utanför, haha. Dessutom har vi husvagnen i andra änden så vi har inte plats för så mycket i just garaget - det tar vi igen i källaren istället!!!
Vilka fina saker du gjort.
Ha en fin vecka.
Kram Elzie

Lisas torp sa...

Så skönt det måste kännas med lite rensning! Kan tro att det känns i kroppen!
Vilken fin bokbox du har gjort dessutom!
Nej, man kan ju inte både hinna med och pyssla och rensa garage!
Ha en fin vecka!
Kram
Lisa

annashusidingtuna sa...

Hej!
Ja, tänk att man alltid ska samla på sig så mycket saker som står och tar en massa plats i garaget...men ändå skönt att höra att vi inte är ensamna om det...
Fin box du har gjort!
Kram Anna

Anna sa...

Men ska du ändå inte...? Lev vackerts julmarknader är ju utspridda över flera helger att välja på! Du gör ju så mycket fint!!
Kram Anna

Anonym sa...

Jättefin boklåda du gjort! Jag har också hållit på och rensat i förrådet och gjort rent krukor mm.

Tack för den rara hälsningen som gjorde mig så glad! Jag har ordnat skjuts den 12 nov. Vi kommer samma personer som sist. Vi syns då och jag ser fram mot det.

En fin vecka önskar jag dig!

Kram Renate

Lev Vackert sa...

Hej! Här kommer en viktig anteckning ;) Eller ska jag säga ytterligare en liten önskan om att du kunde vara med, ler. Du har vackra alster!
Under december månad (ja alla adventshelger, både lör o sön) kommer vi att i
HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (ett hus på 520 kvm), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du har ju så vackra saker att du skulle sälja slut på engång!
Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!KRAM

Rosor och Spetsar sa...

Så fin den blev din bokgömma.
Och du, då har vi tillbringat helgen på ungefär samma sätt, jag och sonen har röjt och kört till tippen medans mannen städat och lagat mat.
Så härligt när det är gjort.
Så mycket fint du gör, hoppas att det går bra på julmarknaden.
Kramar
Annelie

Camilla sa...

Hej Marie. : )

Vilken härlig blogg du har. Jag hamnade här av en slump. Jag ska göra om i mitt kök och sökte därför på lantlig blandare och fick syn på din så otroligt fina. Vart har du köpt den och vad är det för märke? Sen undrar jag vad ni fick ge ca för hela köket, exklusive vitvaror? Det var så roligt att se bilder på ditt kök för vårt ser i princip ut som ditt i planeringen. Vi har också tittat på Ikeas Ståt. Längtar tills de nya köket är på plats. : ) Hoppas att du kan svara på mina frågor. Tack för att du inspirerar!!

Mvh Camilla

LOPPISLIV sa...

Hihii så du har kört marathon i garaget du :-)) Så duktiga ni har varit...Men visst är det befriande härligt att få rensa ut ibland, även om kroppen värker efteråt. Ja så är det i vår bod just nu...milde tid så mycket bråte vi har där i...jag får nog köra en marathon där inne jag med till helgen..hiiii för då måste vi få in möblerna för vinterförvaring. Maken byggde den för att vi skulla ha plats till trädgårdsmöbler och gräsklippare, grill m.m, och så har jag den till förråd för saker jag tröttnat på istället, det har blivit en riktigt loppisbod...ha ha...det var ju inte riktigt så det var tänkt :-))

Ha nu en fin vecka och vila ut efter allt jobb. Kraaaam Paula

Rut och Signe sa...

Härligt att få röja runt och få lite yta. Jag har gjort samma sak fast i min butik. Har röjt undan i syrummet där för att få lite mer yta och luft. Tack gode gud för kartonger, underbar uppfinning när man inte har så mycket plats. Staplade upp till taket står de nu fulla av tyger som jag hamstrat i många år..... suck. Ha det gott! Marie

idémakeriet sa...

Vilken underbar bokbox du har gjord, jag älskar sådana boxar, alltid har man väl något som man vill gömma,ler.
Härligt att du har röjt i garaget och varit på soptippen, det måste kännes en bra bit lättare.
Vad roligt att du kommer att medverka i en julmarknad, ja snart är det dags, jag håller på att foto alla mina saker som har kommit in, jisses vilket jobb.
Nej du nu ska jag ta mig i kragen igen.
Ha en skön dag.
Kramar Gerda

Linda sa...

Det skulle behövas en ordentlig rensning i vårt garage också.., Superfint pyssel!

Ha en fortsatt fin vecka

Kram Linda

Sofie - Mamma till två små sa...

Sv: tack så jättemycket!

Du har en underbar blogg!! :)

Unknown sa...

Nej inte ska bilen förvaras i Garaget... Nej då garaget är min ommålar-studio, fylld med saker att måla om, saker som torkar och saker som är färdigmålade;) Älskar att ha ett garage;)

Visst är det bråda tider just nu,,, ska verkligen bli roligt med julmarknad. Önskar bara vi haft tid att ställa ut uppe hos Violan;( Men kanske kommer jag på besök för att hälsa på er alla...

Önskar dig en skön kväll/annie

Hannis sa...

Här har du en som skulle behöva ta tag i förrådet men så fort jag öppnar dörren så ångrar jag mig=))

Vilken fin boklåda!
Gillar när det både är fint och praktiskt.

Använde vanlig vattenbaserad lackfärg till stolen.
Har gnuggat och grejat med tyg ovanpå och än så länge så fäller den inte färg. Men det är inget jag törs garantera!

Kram Hannis

Elsa och Helena sa...

Vad du är duktig Lilla PysselMaja:) Och vad skönt att städa ur garaget, allt bråte har liksom en förmåga att hamna där:)
KRAM Helena

Bitte sa...

Vad skönt det låter att städa garaget och köra iväg grejor till tippen, jag tycker att man alltid känner sig så nöjd när man åkt iväg med ett lass :-). Allt känns lite "lättare" också på något sätt!

Vilken underbar bokbox du har gjort, för att inte tala om dina ljuvliga anteckningsböcker! De kommer att gå åt som smör i solskenet på julmarknaden! :-)

Ha en fortsatt fin vecka!

Många kramar
Bitte

Skogslyckan sa...

Kul med julmarknad, men hektiskt kan jag tänka mig. Synd det är så långt bort.
Ha en fin kväll!
Kram Pia

Annie - Annalunda sa...

Jättefint som vanligt här hos dig vännen....och det var ju väldigt längesen jag var ute och hälsade på i Bloggvärlden. Tänk vad mycket fint man kan göra själv...vackert och unikt.

Kram Annie (som har börjat blogga igen :) och tycker att det är KUL!)

PS: hade verkligen varit jättekul att åka på er julmarknad men synd att det är så långt...

Annie - Annalunda sa...

PS: Är det i garaget du har magnoliorna också... ;)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Det är farligt med stora garage har jag hört;) Fråga min make!

Kramkram
Annica

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails