tisdag 8 januari 2013

Jag blir gaaalen

Nu är jag så fruktansvärt irriterad, så egentligen borde jag inte göra ett inlägg, för jag skulle vilja ta datorn och kasta ut f..n-skapet genom fönstret.

Jag har väldigt bra tålamod, när det gäller saker som jag kan påverka själv. Men när det kommer till tekniken, som bara SKA fungera, och den inte gör det, då blir jag alldeles skogstokig...

När jag satte på datorn blev det helt plötsligt uppdateringar, som jag inte kunde påverka. Nåväl, det kan väl vara ok. Men när den sen uppdaterat så skulle den stänga av sig, av sig själv. Det tog en kvart! En KVART för att stänga ner sig själv.

Jag slocknar ju för böveln på några minuter... Hur kan en datorj...el inte somna på stört???
Jag bara undrar???

Och bara en sån sak som när jag skriver det här, så försvinner det en liten stund, för att sedan komma tillbaka. Då tror jag att jag inte skrivit något och skriver om det igen, men sen behagar det dyka upp igen... helt plötsligt!

GRRRRR, GRRRR, GRRRRRR

Nu har jag hållit på här i 87 minuter, för att kunna göra ett inlägg! Inte undra på man blir gaaalen.

Och till råga på allt kan jag inte läsa in några bilder från min dator, via Blogger... Vad är det som händer egentligen?

Det finns en del av mina bilder i Picasa webalbum. Jag har för h....e aldrig använt Picasa. Jag sparar dom på min egen dator.

Det blir inga bilder idag... Nu ger jag upp!!!! SUCK

Marie

10 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Det har drabbat väldigt många att den knappen för att ladda upp bilder från datorn är borta..även får mig..vet inte vad som händer ,fick tipset att ladda ner google chrome och det fungerar ..har sett att det är flera som har laddat ner den

hoppas det löser sig
kram Rosa

bakom berget sa...

Ta det lugnt Marie....och fråga någon om hjälp. Det låter som om det kan bli en dyr historia annars. Om du slänger ut datorjä....n menar jag.

Många många har haft det där problemet i helgen. Tips finns bland bloggarna hur du ska göra.

Lycka till!

Kram Åsa.

EvaLinnea sa...

Usch!! Det verkar vara många som har problem med blogger o picasa o ... allt vad det heter. Peppar, peppar så fungera det för mig.
/EvaLinnea

Hagbacken sa...

Håller med Rosa Marie...ladda hem google chrome tror jag är enda lösning (enkelt också faktiskt) Läs lantlif- Anettes senaste inlägg...och kommentarer *tips*

Lycka till!

Ps. Har själv LÄNGE haft google chrome istället för internet explorer- fungerar alltid :)

Kram Linda

lisashus sa...

Fy så trist! Jag känner verkligen med dej! Undrar inte om det är det förbaskade Explorer som är boven! Den webbläsaren kan tydligen bete sej hur som helst och har tydligen ställt till väldiga problem här på bloggarna! Själv har jag sen länge gått över till Google Chrome, det funkar mycket bättre! Hoppas du hittar en lösning!
Kramar
Lisa

STENLYCKA sa...

Godmorgon förstår hur det känns men som många skriver byt till Google chrome. Jag gjorde det för ett bra tag sedan och det fungerar perfekt.
Lycka till!
Kram Raina

Härliga Livet sa...

Ja nog kan man bli tokig alltid.
Sen jag började använda Fire Fox har jag inte haft några problem när det gäller bloggen.
Men tydligen sparas dina / våra bilder i piccassa. Det fattar inte jag, och bara några av mina bilder är där Inte ALLA :(
Helt knäppt.
Lycka till och hoppas du får rät sida påt.
Kram pernilla

idémakeriet sa...

O arga gumman, jag lider med dig, men får ändå skratta lite om ditt inlägg.
Jag vet precis vad du menar man blir ju helt tokgalen av sånt.
Apparaten ska fungera så är det bara.
Japp alla bilder sparas i picasa, det gör det hos mig också.
Jag har Firefox och har knacka i trä ingen problem än så länge.
Jag hoppas att det löser för dig och att du hittar problemet.
Kram Gerda

Elzie sa...

Oj då, visste inte ens att du använde såna kraftuttryck Marie, hihi. Men visst blir man f-ad när det inte funkar som det ska.
Har också hört det där med Google chrome och ändrade också till det, men tyckte datorn blev så slö så jag ändrade tillbaka. Får se hur jag gör nu?!
Har också undrat över det där Picasa. Mina bilder finns också lagrade på min dator så jag begriper inte varför man ska ha dom på Picasa också. Som dessutom blir "fullt" emellanåt så man ska betala för plats där!!!
Hoppas din onsdag blir bättre.
Kram Elzie

Monika sa...

Hej gulliga rara du!

Hahaha! Ursäkta att jag skrattar! Men jag kan inte annat! Förstår dej precis på pricken. Jag blir också galen när sånt här inträffar. Så där skogstokig blir jag på min symaskin! Då vet du! ;o)

Byt webbläsare. Det gjorde jag. Då funkar det med bilderna igen. Går ej med Internet explorer.

Hoppas det löser sig för dej!
Kram
Monika

Keep Calm and carry on! :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails