onsdag 4 september 2013

Hopplöst

Nu är det verkligen hopplöst med inlägg från mig. Men det har sina förklaringar. Jag håller just nu på att jobba febrilt med saker som ska med på Höstmarknaden/Finloppisen hos Violan, Romantiska Ting, nästa helg, den 15 september.

Tyvärr hinner jag inte med bloggen nu, och då blir det ni mina kära bloggvänner som blir åsidosatta. Jag hoppas att ni finns kvar därute i alla fall... :) Förhoppningsvis blir det lite bättre med tid efter marknaden, så att jag kan uppdatera bloggen lite bättre. Just nu känner jag mig som en riktigt usel bloggvän.

Tänkte i alla fall försöka slänga in lite bilder, så att ni kan se vad jag håller på med... För det här är grejer som ska med till marknaden. Och så loppisprylar, förstås. Det finns det ju i massor :)

Ni som följer mig på IG, har ju redan sett det här, men jag hoppas det är okej för er också, att se det igen. På IG går det ju så fort och lätt att slänga in en liten bild, och en kort kommentar. Telefonen är ju med hela tiden, så medan man står i kö i affären så kan man göra ett inlägg. Nu brukar jag inte göra några inlägg i mataffären, men ni förstår säkert vad jag menar. Man kan ta vara på den där lilla, lilla stunden... och det tar bara någon minut så är det klart. Nog om det...Det här är i alla fall lite boklådor som jag gjort. Sådana som man kan ha på soffbordet och förvara fjärrkontroller i, eller använda till lite annat smått och gott som brukar ligga och drälla lite överallt

Några lyktor med lite höstmotiv, har det också blivit.
Och ett litet nyckelskåp, också... Kan vara bra att ha, så man vet var man gör av nycklarna.

En skärbräda också... eller flera stycken har det blivit... De har motiv på framsidan, men på baksidan är de helt trärena, för att man ska kunna använda dem. Inte bara till prydnad... :)
Och så några ramar, som jag fixat också... Jag har satt in motiv i dem, men de kan man ju lätt byta ut, om man har någon egen bild, på barn eller barnbarn. Ja, det blev ett snabbinlägg, och inte särskilt arbetat, men det blev ett i alla fall. Och nu känns det något bättre, när jag gjort det här. Men jag har inte glömt bort er, och jag saknar er verkligen... Glöm nu inte bort att komma på Finloppis/Höstmarknad hos Violan den 15 september, kl 11.00 - 16.00 Kram Marie

16 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Bloggen får absolut inte bli en belastning! Vi finns kvar här som vanligt. Jag vet att det är många som inte hinner göra inlägg så ofta. Och det finns väl ingen siffra på hur många inlägg man ska göra?
Hade varit så kul att komma till Violan men det är för lång väg för min del.
Ha det riktigt fint och var rädd om dig, vännen!
Kramar Eva

Kolmårdens Antik... sa...

Lycka till i helgen..
mvh/Nella

bakom berget sa...

Jo, jag känner igen mig i dina ord. Man hinner ju inte med bloggen alls just nu. Men så får det väl vara ibland.
Du gör så galet fina saker Marie. Jag måste ta en nära titt på ditt bord den 15e ;0) Som du kanske har sett så kommer även jag att komma ner och sälja lite betongprylar. Det ska bli såå kuuul.
Vi ses. Ha det så bra min vän!

Kram Åsa.

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad mycket fint du visar och visst är det smidigt med IG ;O)
Ha en riktigt härlig onsdagkväll!
Kram/Lena

Ett ögonblick sa...

Hej!
Nu kommer jag ihåg dig och äntligen har jag hittat hit! Vi träffades hos Viola, det är jag som målar ljusstakar och gör får;)) Jag köpte små söta klädnypor av dig, kanske du minns...?
Såå fina saker Du har gjort!! Nu när jag hittat hit så ska jag kika runt lite mer.
Ha det gott!!
kram lisa

Rosa i huset i vitt sa...

Vi finns kvar ..jag hinner heller inte med riktigt nu pga vissa orsaker
och som alltid gör du så mycket fint
jag jobbar ju på den dagen men hoppas att jag ska hinna dit en stund ialla fall
kram Rosa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Åhhh vad mycket fint du har gjort!!! Allt är så fint...vill ha;-) Tack för din långa kommentar med tips om hur jag ska sköta min Summer Snow. Jag kan se framför mig hur vackert det måste varit med en ek full med de rara blommorna som Summer Snow har. Tänk om jag får tid att åka till marknaden hos Violan, det är ju lättare att åka iväg på sommaren, men det skulle vara roligt. Stundtals är det inte lätt att hinna med bloggen, jag jobbar mycket och på helgerna ska man hinna med en massa. Senaste helgen döptes barnbarnet.
Ha det så bra!
Kram,
Regina

Ps. Det skulle vara roligt att se en bild på din Summer Snow

LOPPISLIV sa...

Visst är det så att ibland räcker inte tiden till allt man vill, då får man prioritera bort något, så du gör helt rätt!! Att blogga ska vara lättsamt och roligt, inte som ett måste. Och vi finns ju kvar här i blogglandia :-))

Ha nu en trevlig kväll Marie och lycka till i helgen!!
Kraaaam Paula

Tidevarf sa...

Som jag nog sagt förut men du är bara så duktig på att tillverka fina saker. Du verkar ha en känsla för det vackra.

Kram
Anneli

Gunillasljusglimtar sa...

Oja,vi ÄR kvar...Det blir säkert tid för den så smånin gom! Fiina saker du gör vännen helt otroligt ♥ Ha en fin helg o lycka till nästa helg! Gunilla

MirandaMaräng sa...

Ja ibland hinner man inte med och det går en tid mellan inläggen! Men så är det väl för de flesta av oss just nu! På hösten efter semestrarna är det ju oftast mycket att göra på jobbet och man halkar efter med inläggen. . . !!
Men det gör ingenting. . . .

Verkligen jätte läckra ramar. . . är de i trä?
Ha en fin loppishelg!
Kram/MirandaMaräng

Rut och Signe sa...

Jag har inte varit så aktiv här på flera månader. Men så fick jag ett ryck i kväll och uppdaterade mig. Jag kikar nog förbi på marknaden och förhoppningsvis får jag mig något hem, inte så svårt.

Lycka till med tillverkningen, kram Marie

Härliga Livet sa...

Hej !
Jäklar vad mycke fina saker du gör. Förstår att du inte hinner blogg då, men vi finns ju kvar. jag har haft ett uppehåll och hoppas jag får lite mer lust att blogga igen nu. Själv klart kommer ju jag på Söndag och kollar in allas fina saker.
Vi ses
kram Pernilla

Anonym sa...

Hej.Vad har du lagt in för golv i hallen på övervåningen,de va snyggt.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tänk att det redan är dags för höstmarknad, förstår att du har fullt upp med och tillverka. Jättefina saker du ska ha med dig, lycka till på söndag.
Kramar
AnnaMaria

Hajan sa...

Så underbara bilder ändå, och så mycket vackert Du har,

Lycka till på marknaden hos Monica.


kram Hajan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails