torsdag 10 oktober 2013

Lite nytt

Jag berättade ju att jag hade varit på Antik & Kuriosamässan, häromveckan. Samtidigt tänkte jag besöka ett ställe som jag många gånger velat åka till, men tiden har inte räckt till när man varit i huvudstaden.

Jag besökte Lantliv och Trädgård :) Har sett många bilder därifrån via Instagram, och sen har de många gånger varit med på mässorna jag varit på. Så inte denna gången.

Det var väl värt ett besök, för det var en jättemysig butik. Jag gick därinne länge och väl, och insöp atmosfären.

Och visst handlade jag... Svårt att låta bli, för det fanns så mycket fint. Och så mycket härliga växter... Många nya som jag inte sett förut...

Den här fina skylten "Lärkan" fick följa med mig hem. Den kunde jag inte motstå.
Det är en gammal skylt som de har haft till hästar... och de har skrivit födelseåret och namnet på hästen.

Sen måste jag ju visa den fina korgen somjag köpte på mässan, också. Tänk er den här med julstjärnor i till julen, eller något annat fint. Ja, den kunde jag inte heller motstå...Samma helg hade vi våra fina vänner här på besök hos oss, och då passade vi på att gå ut på Kulturnatten som var här i stan den helgen. Det fanns oerhört mycket att se och lyssna på. Man kan ju inte gå på allt, men en hel del hann vi med i alla fall. Och när man går runt så där på en kulturnatt kan man inte annat än att känna sig lite stolt över staden i alla fall...

Det här är en bild på vår vackra Värmekyrka. De hade ett ljusspel på den, och det var så fantastiskt vackert.Samma helg köpte jag hem den här lilla söta buketten med vackert papper omkring. De små rosorna doftade underbart.När den sedan hade vissnat litegrann, så flyttade jag över den till den här glaskupan. Det är en glaskupa till ett års-ur. Det passade alldeles utmärkt ihop. Sen satte jag kupan på den här lilla ruffiga skålen som kommer från Vadstena Antik, och proveniensen är Frimis i Linköping. Lite kul :))Sen måste jag ju visa den här lilla söta chokladasken som jag fick av min dotter när hon var i London för några veckor sedan. Jag har inte öppnat den ännu! Det är inte dåligt för att vara mig, som är en stor chokladälskare. Men jag har inte "hjärta" (hihi) att öppna den ännu. Men det kanske blir till helgen när suget blir för stort :)


Ja, det var allt för mig den här gången. Tiden går så otroligt fort. Just nu håller jag på med pyssel inför Julmarknaden som är i mitten av november. Lite drygt en månad kvar bara... Hej och hå så fort det går.

Kram
Marie

7 kommentarer:

Elzie sa...

Vad mycket fint du hittat. Jättefin korg som gjord för att ha en stor blomma i.
Hoppas du inte pysslar sönder dig, hihi.
Ha en fin kväll.
Kram Elzie

Vardag och flärd sa...

Ja, jösses, så fort tiden går - på gott och ont!
Du visar så många fina saker och korgen gillar jag skarpt, korgar är en liten passion jag har. Ljusspelet är ju fantastiskt.
Ha det nu fint, vännen!
Kramar Eva

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var ett ovanligt namn på en häst, men mycket vackert, precis som skylten. Och du kan väl smygta en eller två bitar imorgon, fira att det är fredag.
Kramar
AnnaMaria

Rosa i huset i vitt sa...

Den korgen kommer att bli jättefin i jul med jul arrangemang i
ha en fin helg
kram Rosa

EvaLinnea sa...

En jättefin korg till julstjärnorna senare i advent/jul. Röda förstås ;)!!
Läser igen lite på bloggarna jag förljer. Har varit borta ett tag från Blogglandia.
Kram från EL

Ana sa...

Qué detalles tan bonitos , muy bien hechas la sfotos.Un saludo.ANA

Katarzyna sa...

I like your photos !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails