onsdag 10 oktober 2007

Badrumsnostalgi

Idag visar jag några bilder från mitt badrum. Vi renoverade det för några år sedan. Då tog vi bort badkaret och gjorde en duschhörna istället, det fick bli antingen eller...

Eftersom vi bor i ett radhus, så är de flesta rummen små, och badrummet är ett väldigt litet. Jag kan inte alls ha något fint skåp eller andra möbler där man kan förvara saker, förutom då kommoden under handfatet.... Men jag måste ju få pynta i alla fall. Det här har jag knölat upp ovanpå badrumsskåpet...

Förut hade vi en lutande fönsternisch, och då kunde jag absolut inte ha något i fönstret, vilket störde mej väldans...Så ett krav var att det skulle bli en ordentlig fönsterbräda som man kunde ställa något på. Så nu kan jag byta grejer där när jag vill. Här är en tvålhållare med lite fina prylar på... och på kannan står det Varmt vatten, men ordet varmt syns inte... Det kan ju vara bra att ha tillgång till varmvatten i ett badrum, eller hur???

Här är ett gammalt linne eller vad man nu kallar det.... Det hänger faktiskt alltid där, en del personer tycker att det är i vägen, det tycker inte jag...

Den här ska det ju vara tandpetare i, men dom är sluuut...
Och här är en närbild på tavlan ovanpå badrumsskåpet. Ett kort, en liten psalmbok, ett par glasögon, en torkad viol och en handske. Allt vad en ung flicka behövde när hon skulle konfirmeras...
Nu ska jag nog gå och ta mej en dusch....
Gokväll!

24 kommentarer:

Ljuva ro sa...

Vore man tvungen att välja mellan bad eller dusch, skulle jag absolut välja dusch! Ett varmt bubblande bad är väl underbart, men vardagen krver en dusch! Vad fint du har pyntat trots få ytor... ser väldigt ombonat ut!

Min Skattkammare sa...

Vilket fint badrum.......mysigt att sitta där och filosofera!!
Kram på Dig!

Solsjö - Under en vind sa...

Så fint du har dekorerat, verkligen med känsla! Jag föredrar duschen! Vi satte in hörnbadkar med bubblor i samband med vår badrumsrenoveringen för snart två år sen...jag har badat 3 tillfällen! Så jag fortsätter glatt duscha nere i källaren! Det är tur att familjen nyttjar karet ,mer än jag! Kram!

WhiteVintageDreams sa...

Jättefint arrangerat :). Du har fått en fin gammeldags känsla.
Kram

H ennA sa...

Det är detaljerna som gör helheten...Vackert!

Ha en skön dag!

linnea-maria sa...

Vilket härligt badrum. Fast jag skulle sakna badkaret ;)
Det börjar bli dags för skumbad så här års, med tända ljus och bubbelbitar från lush. ha en trevlig dag /linnea-maria

faster atta sa...

Vi har oxå en lutende fönsternich i badrummet... Men jag her löst problemet med Gaffatejp!!! Den funkar verkligen till allt, rekomenderas starkt!
kram

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Ååå vilket fint badrum du har, jättemysiga saker.Som tur var att jag bara målat väggen 1 gång där det var mest färg så där klarade jag mig.Jag tror att möblerna täcker det andra fläckarna.Ja man vet inte om man ska skratta eller gråta...di barna di barna...golvet rättade faktiskt till sig under natten...några små fötter kvar men det kan ju vara charmigt det oxå...*ler*

Kram på dej

"M" sa...

Vackra bilder, du visar att man kan ju hålla en gammal lantlig romantisk stil även om man bor i ett radhus. Mysigt.
Mvh "M"

Skatan sa...

Vilken inbjudande toalett ;-) Jag gillar särskilt tvålkoppen. Är den ny eller gammal, alternativt nygammal...jättefin är den i a f. Skulle vilja ha precis en sådan till vår lilltoa.

Trevlig kväll!

Tonje sa...

for en nydelig blogg!!!! Nydelige bilder du viser...hit kommer jeg gjerne tilbake=) Du er velkommen til å ta en titt på min blogg=)

Husbilsresan sa...

Himla mysigt badrum du har.Jag har också ett liknande "linne" som min mormor har haft...kanske jag skulle hänga upp det i badrummet =)
Roligt att du gillar mina tomtar...just nu tillverkar jag inför en julmarknad, men kanske att det blir så många att jag kan sälja på nätet.
Ha en skön kväll.Här regn-snöar det....usch och fy...skönt att vara inne och mysa då.
Kramar!

Husbilsresan sa...

Oj...glömde att du frågade om rosbilden.Jag har hittat den någonstans på nätet....tyvärr vet jag inte var =( Men jag sökte på google: ros-och bilder och hittade den.
Lycka till om du ska söka=)

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men fy fasen så mycket vackert, vilket njutbart badrum! Så smakfullt allt var! Mari.

Mitt hem är min borg sa...

Va fint du har "pyntat" i ert badrum.. Jag har liksom inte kommit dit än.. Hos oss e de inge mysigt där inne alls.. Nu fick jag lite inspiration till det.. =) Tack för det..
Kram!!

Dorthe ♥ sa...

Jag har oxå ett liiiitet badrum, och det är svårt att få det mysigt, men nu har jag fått lite tips :o)
Kram på dig.

Lavendel & Romantik sa...

Jäklar vad mysigt det ser ut..himla mysigt lart att det fina linnet inte sitter ivägen isåfall kasta det på mig ;-) Kram/Majsan

Annika sa...

Åh vilket mysigt badrum du har, kram Annika

Nygammalt sa...

Vad fint du har gjort i ditt radhusbadrum!
Jag har badkar men duschar bara, har man inte det så brukar man sakna det...ovanligt va? Att sakna det man inte har *ha ha*
Trevlig helg! Kram.

elin1976 sa...

Så flott baderom du har. Likte så godt det bildet du hat gjordt med hanske og bibl(?) Takk for inspirasjon! Klem:O)

Lönnergårds Anna sa...

Hej!
Vad mysigt det är i badrummet. Klart att inte lilla linnet är ivägen det märktes ju knapt det lilla ;-)

Mina "bröst" virkar jag på frihand och virka kan jag inte heller men det håller ju ihop. Jag gör en liten ögla sen virkar jag runt runt runt tills jag får sladd ;-)
Svårare än så är det inte. Kan jag kan alla!
Ha det gott!
Kram Anna

NICOLINAS BONING sa...

Vilket gulligt badrum!
Jag förstår att du ska gå och duscha nu;-)
Kram/Birgitta

Bitte sa...

Fina bilder och ett så vackert linne kan väl aldrig vara ivägen

spetsar och änglar sa...

Jag håller med om att ett så vackert linne inte kan vara i vägen.Väldigt mysigt badrum du har skapat.Trevlig Lördag.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails