fredag 19 oktober 2007

Mer Jul, ge mej, Mer Jul !!

Goafton på er kära bloggvänner! Tack så jättemycket för den respons jag fått av Er, jag är så otroligt glad för era muntra ord!!! Så, nu har jag bestämt mej för att försöka mej på att sälja lite av mina alster, jag börjar här på nätet, så får vi se hur det går.....
Här är i all fall resten av det julpyssel som jag gjort, det är ju svenskt med smällkarameller (tror jag!?) men det är väl en liten touch av något annat över det här...ja, ja så här blev det i alla fall.

Det här ska föreställa en liten översiktsbild, men det var inte så himla lätt och få det snyggt med trassliga smällkarameller...

En lite närbild på en av dom. De är vita, det kanske ni förstod... men i kvällsljuset ser det lite gult ut.
Här är nästa....

Och en till, lite dålig skärpa här ser jag... nu ser jag det, men inte förut....skärpning måste till!


Här fick min krukväxt agera julgran...hi,hi... för några små strutar.

Ni ser att det är tårtpapper, eller hur? De här strutarna är hälsostrutar!! Det går inte att lägga något godis i, mja, kanske någon liten bit då... för godis hör ju till julen!
Jag kommer att lägga ut till försäljning här så småningom, måste bara samla lite toarullar först, så jag kan göra lite fler smällkarameller, och sen är det ju liiite tidigt än att börja sälja, eller hur?

19 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Du gör så mycket vackert,underbara strutar och smällkarameller!! Den franska shabbystilen möter svensk tardition... Go for it!! Jag ser fram emot mera, jätteläckert!! Trevlig helg! Mari.

Husbilsresan sa...

Jättefint!!!!vilka fantastiska smällkarameller och strutar.Kul att du ska sälja dom...och det kommer att gå jättebra! Du får nog sitta uppe hela nätterna och tillverka =)Men du,kan du inte maila mej om vad du använder för glitter på dina alster....tycker det ser så fint ut och jag skulle gärna vilja prova på mina ljushållare.(Jag har fixat till min mailadress nu...det stod fel innan)
Kram!

Ljuva ro sa...

Så härliga smällkarameller!!! Visst kan du börja sälja redan nu!

Solsjö - Under en vind sa...

Å vilka fina saker!!! Vill ockå ha sm,ällkarameller i år! Ha en skön helg! Kram!

Lilla Blanka sa...

Oj vad mycket fint du har gjort, gillar de gammeldags korten med änglar och lite glitter, ja det andra är oxå jättefint förstås :) Vad kul att kunna sitta och pyssla som du gjort.
Kram

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei:) Du har en nyyydelig blogg:)Jeg har lagt deg inn på blogg-listen min- kunne virkelig tenke meg å kikke inn til deg OFTE:) Så om det ikke er ok at du finns der, må du bare gi en lyd-så sletter jeg deg så klart...

Får flere gode ideer og inspirasjon her inne hos deg!

Elisabeth-klem

NICOLINAS BONING sa...

Vilka smällkarameller!
Dom är ju jättefina ju:-)
Det är klart att du redan nu kan börja sälja!
Det säger bara swosch...så har julen varit och farit...
Kram/Birgitta

faster atta sa...

Så fina!!!! Längtar verkligen efter julen när jag ser dina skapelser!

kram

Hannele på Hisingen sa...

Nötter och frukt är ju hälsosamt :)

Anonym sa...

Kanske borde jag hitta på mer pyssel..

Goa sa...

Bra att du ska sälja!
Självklar! Detta är ju, sååå fina saker...smällkaramellerna är helt ljuvliga...mmm!
Och så gillar ajg de små söta spetsstrutarna...oh, så härliga!
Lycka till!
Kram

Marie sa...

Vilka jättefina saker du har gjort! Smällkaramellerna var helt underbara!!!

Kram Marie

Älfgärdet sa...

Oj vad mycket fint pyssel! Har beställt 2 julpysselböcker alldeles nyss. Noll54 är nog den bästa inredningsaffären i Karlstad, men det finns några fler: Biggie Best i Arkaden, Inredningskompaniet på gamla regementet, Hallongården i domkyrkobacken. Finns några fler men de är inte i min stil.

linnea-maria sa...

Äh dra på trissor! Idag så har jag pysslat strutar av tårtpapper och när jag kikar i bloggarna så ser jag att du också har gjort det!! Visar jag mina i ett inlägg så tror folk väl att jag har härmat dig ;)
De var i allafall liite annorlunda. /linnea-maria

Anonym sa...

Jättefint pynt...klart du kan sälja...tidigt...nej då...jag vill ha jul nu.....längtar.
Mvh "M"

Lavendel & Romantik sa...

Vilka fina strutar,smällkarameller och kort.....Det är verkligen jättefint och jag vill se mer...Ha det gott Kram/Majsan

Mitt hem är min borg sa...

Jätte fint.. Ja, smällkarameller e ju en riktig klassiker.. Ett måste helt enkelt.. strutarna e också jätte fina.. Ser framför mig en stor gran full med strutar.. Åhh.. I år kommer bli den finaste julen nånsin.. =)
Kram!!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

ååå så vackra karameller.Hade oxå tänkt mig att göra vita karameller...å nu fick ja ju inspiration!!!Tusen tack//Pernilla

WhiteVintageDreams sa...

Vad kul det ska bli o få se ännu fler...du e duktig du :)!!!
Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails