måndag 21 mars 2011

Ägg Klocka

Man kan ju tro att det är en äggklocka jag menar, men det är det inte. Utan det är två helt skilda saker... Ägg och klocka :)

Håller ju på med lite grejer inför Violans vårmarknad. Men den här gången tycker jag att jag har så dåligt med pyssel... så jag känner mig inte riktigt nöjd. Hade ju ganska mycket till julmarknaden, så det är ju det jag jämför med. Men det får bli det som det blir, och jag hoppas att jag får sälja något av det jag gjort... Ni kan ju hålla tummarna för att det ska gå bra :)

Förra året pysslade jag ju ihop riktiga ägg med gamla damer som motiv. Men nu kände jag för några med lite färg på, så då fick de bli så här... Det är glasägg som jag dekorerat..
Sen hann jag ju inte med något inlägg innan det jag gjorde i lördags, för det var ju då jag skulle visa fler bilder ifrån mässan. Men det hann jag inte med... Eller orkade inte, är väl mera rätt uttryckt.
Men nu vill jag i alla fall visa den här häftiga klockan som jag köpte utav Sussi, Callian Antik...

Det är en gammal fransk klocka, och den går att använda som förvaring! Bra va? Man lyfter på urskivan, och sen kan man lägga i något i den, och gömma undan. Precis i min stil.. Passar ju mig som är en hamster :)) och som vill spara på massa gammalt skrot :)


Ja, det har inte blivit något bloggande överhuvudtaget. Jag har inte haft orken till det. Jag brukar inte gnälla här på bloggen, men nu känns det inte kul alls...

För jag saknar er, och att läsa på era bloggar vad ni har gjort. Ni är ju mina bloggkompisar, och det känns väldigt tomt att inte veta vad ni haft för er... Jag hoppas att jag ska kunna orka med så småningom, men just nu är det väldigt svårt...och att lämna kommentarer har ju inte heller varit möjligt.

Jag brukar ju följa de flesta via Bloglovin, och när jag tittade in där häromdagen hade jag 466 st olästa inlägg. Då ser ni ungefär vad jag missat :(

Men nu hojtar maken om att jag snart kommer få Stora Journalistpriset, eftersom jag knappar så mycket... Hihi... ja, han har sina kommentarer!

Kram

Marie

17 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

heeeeeeej marie, såååååå glad blev jag av vårt möte på mässan och ledsen att jag inte kan den 14 maj, morr men det är min sons konfirmation, så det är ju inte läge, fniss!!!
duuuuuuuuuuuu klocka avundsjuk jaaaaaaaaaaaaaaaa den är helt underbar ju!!! och dina ägg, ljuvliga, nu måste jag med börja påskpyssla lite!
varmkram nu lilla journalisen, blink! lotten

JACQUELINE sa...

♥ AMAZING BLOG ♥

greetings from switzerland
Jacqueline ♡

http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

Roses & Angels sa...

ÅÅÅÅÅ så söta!!! Du är så duktig. KLART det går bra på marknaden. Klockan är helt underbar. Kram

Patricia sa...

Vilka söta ägg du gjort .. =)

Och klockan var ju himla cool .. =)

Nej man hinner ju inte allt, och själv är jag periodare på att blogga och ibland går det veckor utan att jag är in här .. man har ju ett "real life" med .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

bakom berget sa...

Det blir ju så där ibland. Man hinner knappt med sig själv, mycket mindre alla bloggar som man vill läsa och kommentera. Men alla finns ju kvar så var lugn du!
Dina påskägg är så himla söta. Jag vet, för jag har ju sett dom på riktigt. Ha en fin fortsättning på veckan och pyssla lugnt! ;o)
Kram Åsa.

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka söta ägg! Å klockan är ju helt underbar, så fiffigt att det går att gömma saker inuti. Det var så kul att träffa dig på mässan. Jag har börjat med lite påskpyssel, lagt fram äggen från förra året, men har några nya på gång. Få se vad det kan bli;-)

Ha en fin början på veckan!
Kram,
Regina

Lisas torp sa...

Aha, så du har varit på Antikmässan, kunde väl just tro det och vilken fantastisk klocka du hittade! Oj, så fin!

Ja, förra påsken var äggproduktionen stor här också - har fortfarande kvar några iår och även Viola har ju kvar från mina.
Har annat som upptar min tid just nu....!

Så trist att du inte allt är bra, och jag kan bara önska och hoppas att allt blir som DU önskar och vill!!!
Råg-iryggen-kramar
Lisa

Anonym sa...

Riktigt vackra ägg, härligt när det kommer lite färg på och rosa toner går ju alltid hem. Jag tror du får sålt dom i ett kick. Åh för klockan.... så underbar vilket fynd

Önskar dig en ljuvlig dag

Elzie sa...

Så söta ägg. Och klockan var då en riktig klump. Måste väl ha suttit i något?!

Nej, ibland blir det många olästa inlägg på bloglovin. Känner igen det där. Men ibland kan man helt enkelt inte och då får det vara bra med det.

Hoppas du får en bättre dag idag.
Kram Elzie

Skogslyckan sa...

Är det inte lite så här på våren och även på hösten att man tappar lusten lite. Ljuvliga ägg du gör, ja snart är det dags, fast jag har redan hängt upp fina slipade glasägg i kökslampan. Hur är det möjligt att vi bägge planerar bloggträffar samma datum utan att veta om varandra!?. Ja så kan det bli. Tur vi inte bor i samma område...
Ha en fin dag!
Kram Pia

Rosor och Spetsar sa...

Underbara ägg du gjort, det kommer säkert att gå bra på vårmarknaden med dina fina saker.
Klockan du köpt är skitsnygg
Kramen
Annelie

Madame Petite sa...

Ibland finns inte tiden, orken och inspirationen... ibland finns inte lusten... ibland finns den men man liksom orkar inte med den :)

Jag har mina perioder då jag inte hinner någonting, men inte heller gör en massa saker heller... dessa perioder går som i dvala och vill bara vara... kan bli rastlös men orkar ändå inget göra.

Vet inte vad som upptar din tid just nu men jag läste och kom då och tänka på hur jag fungerar...

härlig klockgömma och söta små påskägg! du inspirerade mig till påskpyssel idag... tack för det kära du!

Kramar från Jenny

Bitte sa...

Vilka söta ägg du har gjort, jag är övertygad om att de kommer att gå åt... och det snabbt! :-) Jag tror att du kommer att hinna pyssla ihop lite mer, i julas hade du ju plötsligt hur mycket som helst fast du först tyckte att du inte hade tillräckligt :-).

Vilken underbar klocka du har köpt och så fiffigt att man kan lägga saker i den. En sån skulle passa mig alldeles ypperligt också :-).

Önskar dig en fortsatt fin vecka!

Många kramar
Bitte

Sörgården inredning sa...

Vilka otrolig små söta ägg!! Du fixar så fina saker. Ha det så bra och sköt om dig!
Kram Susanne

Ett Vitare Hem sa...

Finaste du hoppas du snart får tillbaka ork och energi, dina ägg är helt underbara!
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

linnea-maria sa...

Vilka söta ägg!! Du gör så fint pyssel!
Här kommer lite blogg energi till dig <3
Kram /Therese

Hanna sa...

söta ägg.
Ha en fin helg.
kram
Hanna

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails