torsdag 24 oktober 2013

Julmarknad

Ska inte tjata om att det blir sällan det blir inlägg...

Just nu håller jag i alla fall på med julmarknadspyssel inför Julmarknaden hos Violan den 16-17 november. Så nu är det fullt upp... Igen!!!

Roligt är det, men samtidigt tar det väldigt mycket av min lediga tid. Jobbar ju varje veckodag, så det blir ca ett par timmar varje dag i tvättstugan. För det är där jag står, och fixar. Och tvättstugan ser inte längre ut som en tvättstuga. Det går knappt att hitta tvättmaskinen längre. Den är belamrad med allt som står på tork, hihihi...

De eventuella lediga stunder jag har, försöker jag fixa lite hemma också, och det känns som det är lite eftersatt just nu. Men häromveckan ficka jag lite lust att fixa, så det gjorde jag då.

Köpte ett litet fint olivträd, som jag satt in i vårt gästrum.Det var så otroligt billigt, så om det inte klarar sig, så är det inte hela världen


Sen blev det en sväng nere i hallen i källaren också. Där har jag haft "vår" ända till helt nyligen. Det har stått tulpaner här och varit riktiga vårfärger, och det passar ju inte nu :)
Så jag var en sväng ut till Violan och köpte de här fina lyktorna. De lyser så fint...


En sväng in på Moas Veranda har det också blivit, och där blev det ett litet nyinköp. En härlig matta i gråtoner, som passar så bra i vår hall på övervåningen.


Sen måste jag väl visa lite av pysslet... Ja det är inga direkta nyheter precis. Julkulor brukar jag ju göra, men det blir några nya motiv...


Några kulor med insekter blev det också... ifall man inte har nog av dem som finns i granen, hihi


Och så blev det några prinsesskulor också. Med kronan på verket... och en liten kristalldroppe i botten. Hoppas det går bra att sälja de här på marknaden.

Ha det bra nu alla bloggvänner, hoppas ni finns kvar därute, även om det är tunnsått med inlägg ifrån mig. Kram Marie

9 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Du har det så himla fint hemma så jag har svårt att tro att du lägger så mycket timmar i tvättstugan till pyssel!
Skalbaggekulorna är jättefina! Om du får någon över efter julmarknaden kan du väl höra av dig för då vill jag ha en i alla fall.
Kramar Eva

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fina lyktor, det blev ett jättemysigt sken. Och du är så duktig på och hitta på och göra olika julkulor, så fint med det vita inne i och motivet sen.
Kramar
AnnaMaria

lisashus sa...

Så mycket fint du visar, som du har gjort! Du kommer att göra succé på julmarknaden!

Du har så fint omkring dej, även om jag förstår att även du väljer dina vinklar! :)
Ha en fin helg!
Kramar
Lisa

Sofia sa...

Tycker dina julkulor är kanon fina!
Japp! jag är också igång för fullt och julpysslar till marknaden... Och ja, det blir MYCKET saker som står överallt... hi hi...
Kram Sofia

Rosa i huset i vitt sa...

Fina julkulor du gör
ha en trevlig helg
kram Rosa

Min KuriÅsa Värld sa...

Så söta julkulor, de blir nog sålda på direkten! Synd att man inte kan åka till den marknaden, alldeles för långt bort tyvärr!
Kram Åsa

Blommiga Rutan sa...

Hej!

Så jättemycket fint du gjort! Du kommer säkertatt sälja allt snabbt som bara den! Så himla fina saker. Vilka julkulor! Synd att det är lite för långt att åka till Violans julmarknad.

Kram Anncathrine

MirandaMaräng sa...

Vilka fina julkulor du gjort!!
Gillar verkligen prinsesskulorna!
Ha en fin vecka!
Kram
MirandaMaräng

Ana sa...

Preciosos detalles !Un saludo.ANA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails